Virve

Ihmisen terveyden edistäminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut aina lähellä sydäntäni. Tämä vei minut hoitotyön äärelle noin 18 vuotta sitten, kun vaihdoin kaupan alan työn sosiaali- ja terveysalaan. Työskentelin tuon aikaisemman urani pääasiassa lasten ja nuorten parissa.

Halu oppia ymmärtämään enemmän ihmisen kehon, mielen ja tunteiden yhteistyöstä sekä niiden vaikutuksesta hyvinvointiimme ja terveyteemme johtivat minut opiskelemaan lisää . Aloitin tunnevyöhyketerapiaopinnoilla, ja suoritin hierojan ammattitutkinnon samalla. Näin Kehoterapia WiRelax sai alkunsa vuonna 2019. Matkani tähän asti on ollut täynnä oivalluksia, ihania kohtaamisia ja kasvamista. Kasvaminen jatkuu, ja WiRelax elää ja kasvaa sen mukaisesti.

Vapaa-aikanani rakastan liikkua luonnossa retkeillen ja lenkkeillen. Joogan ihmeelliseen maailmaan tutustun parhaillaan.

Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Vantaalla 2019. Erikoisammattitutkinnon osalta olen perehtynyt kivun hoitoon eri menetelmin.
Keho- ja tunnevyöhyketerapeutiksi valmistuin kolmen vuoden opintojen jälkeen Kairon Instituutista Helsingissä 2021. Matkan varrella olen käynyt useita täydennyskoulutuksia, viimeisimpänä ammattilaisille suunnatut vyöhyketerapeuttiset vauvahierontakurssit 1-2, vauvan pään ja suun alueen kireydet sekä vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta ja raskausajan hoito tunnevyöhyketerapialla. Rakastan tehdä tätä työtä, ja mitä enemmän oppii uutta, sitä enemmän haluaa oppia ja ymmärtää lisää 🙂


Aiempi työurani kulkee sydämessä mukanani edelleen, ja hoidan erittäin mielelläni myös vauvoja, lapsia ja nuoria.
Teen työtäni suurella sydämellä ja yksilöllisesti sinulle suunniteltuna. Ongelmien ennaltaehkäisy sekä niiden synnyn perimmäinen syy ovat työskentelyni lähtökohtia.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin.

Tervetuloa!

-Virve

Rekisteriseloste