Rentoutushieronnat

StressAway pään alueen hieronta

StressAway hieronnassa käsitellään niska, pää, rintakehä ja kasvot kevyellä hieronnalla vyöhyketerapiaa hyödyntäen. Rentouttaa ja aktivoi verenkiertoa. Loistava hoito migreenistä ja päänsärystä sekä stressistä kärsiville.

Rentoutushieronta

Tehokas hoito stressiin ja arjen kiireeseen
Rentoutushieronta on kevyt, mutta tehokas hoito. 90 min. kokovartalohoidossa käsitellään koko keho jalkapohjista päähän saakka. Hoito tasapainottaa ja rauhoittaa, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyisyyttä, virkistää ja eheyttää. Pään alueen verenkierron vilkastuminen laukaisee pään alueen jännityksiä.

Lyhyemmät hoidot 45-60 min. sopivat puolivartalo hierontaan, esimerkiksi niska.pää, kädet ja selkä.

Hierontaotteet ovat kevyitä ja hellävaraisia. Hoidossa keskitytään erityisesti kehon rentouttamiseen ja aineenvaihdunnan tasa-painottamiseen. Hoidossa käsitellään lihaksistoa kokonaisvaltaisesti, mutta käytetään paljon aikaa myös kehon osiin, jotka luonnostaan rentouttavat (kuten jalkapohjat ja pään alue). Tämä hierontamuoto sopii erityisen hyvin elimistön ollessa stressaantunut tai jos lihaksisto on hyvin herkkä. Myös syvempää rentoutumista kaivatessa kannattaa kokeilla tätä energisoivaa hoitomuotoa.
Lisätehoa hoitoon saadaan halutessasi eteerisillä öljyillä, jonka saat itse valita olotilasi mukaan.  Käytän kotimaisia Frantsilan öljyjä sekä Young Livingin öljyjä.