Kehoterapia WiRelax

WiRelax tarjoaa monipuoliset hyvinvointipalvelut kaikenikäisille. Palveluista löytyy keho-ja tunnevyöhyketerapia, vyöhyketerapeuttiset hoidot, myös vauvoille, lapsille ja raskausaikaan, sekä ihanat rentouttavat hieronnat.

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveyden edistäminen ja ylläpitäminen sekä ongelmien ennaltaehkäiseminen ovat lähellä sydäntäni.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin, yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Jokainen hoito räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa!

AJANKOHTAISTA

Löydät WiRelaxin Facebookista ja Instasta nimellä Kehoterapia WiRelax. Ota seurantaan. Ajankohtaiset asiat ja peruutusajat ilmoittelen näillä kanavilla.
Muistathan, että akuutissa tilanteessa kannattaa aina kysyä aikoja myös soittamalla tai tekstaamalla
p.045- 203 8480.

HOITOAJAN PERUUTUKSET
Äkillisessä sairastapauksessa ajan voit perua saman päivän aikana numerosta 045- 203 8480. Toivon, että ilmoitat sairastumisesta ajoissa, että voin tarjota aikaa jonossa oleville. Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan hinnaston mukainen hinta.

WiRelaxin hoitola

Toukolantie 19, 05200 Rajamäki

Rauhallinen ja viihtyisä hoitola sijaitsee Rajamäellä omakotitalon yhteydessä. Hoitotilaan on oma erillinen sisäänkäynti etupihan puolelta, ja parkkipaikka löytyy hoitohuoneen edestä. Hoitolaan on helppo tulla liikuntarajoitteisenakin, hoitola on katutasossa, eikä sisäänkäynnillä ole portaita tai muita esteitä.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, tilisiirto sekä ePassin hyvinvointipassi(hieronta), Smartumin hierontaetu ja Edenredin hierontaetu.
Huomioithan, että Smartum ja ePassi käyvät vain hierontaan, eivät vyöhyketerapiaan.

Virve Lukkarinen
Keho- ja tunnevyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja

Y-TUNNUS 2972244- 5

Varaa nyt

Yhteystiedot

Facebook