Kehoterapia WiRelax

WiRelax tarjoaa monipuoliset hyvinvointipalvelut kaikenikäisille. Palveluista löytyy keho-ja tunnevyöhyketerapia, vyöhyketerapeuttiset hoidot vauvoille, lapsille ja raskausaikaan, sekä ihanat rentouttavat hieronnat.

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveyden edistäminen ja ylläpitäminen sekä ongelmien ennaltaehkäiseminen ovat lähellä sydäntäni.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin, yksilöllisesti, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Jokainen hoito räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa!

AJANKOHTAISTA

WiRelax täyttää ensi kuussa 5 vuotta!! Ja onkin ollut ihan huikeat vuodet, joihin on mahtunut valtava määrä ihania kohtaamisia, tunteiden kirjoa,iloa, surua, naurua, pelkoa sekä uuden oppimista ja oivalluksia.

Näistä enemmän kuin kiitollinen upeille asiakkailleni ja muille kanssamatkustajille! Ja matka jatkuu.

Palveluihin on tullut pieniä uudistuksia, ja vyöhyketerapeuttinen hieronta on poistunut listalta. Rentoutushierontoihin sekä raskausajan hoitoihin on tullut uusia palveluita, käy kurkkaamassa ajanvarauksesta. Jos sinulla on sarjakortti tai lahjakortti poistuneeseen palveluun niin ole yhteydessä minuun puhelimitse tai s.postilla.

Olen kesälomalla 26.6. -15.7. 2024

Löydät WiRelaxin Facebookista ja Instasta nimellä Kehoterapia WiRelax. Ota seurantaan. Ajankohtaiset asiat ja peruutusajat ilmoittelen näillä kanavilla.
Muistathan, että akuutissa tilanteessa kannattaa aina kysyä aikoja myös soittamalla tai tekstaamalla
p.045- 203 8480.

WiRelaxin hoitola

Toukolantie 19, 05200 Rajamäki

Rauhallinen ja viihtyisä hoitola sijaitsee Rajamäellä omakotitalon yhteydessä. Hoitotilaan on oma erillinen sisäänkäynti etupihan puolelta, ja parkkipaikka löytyy hoitohuoneen edestä. Hoitolaan on helppo tulla liikuntarajoitteisenakin, hoitola on katutasossa, eikä sisäänkäynnillä ole portaita tai muita esteitä.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, tilisiirto sekä ePassin hyvinvointipassi(hieronta), Smartumin hierontaetu ja Edenredin hierontaetu.
Huomioithan, että Smartum ja ePassi käyvät vain hierontaan, eivät vyöhyketerapiaan.

Virve Lukkarinen
Tunnevyöhyketerapeutti
Vyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja

Y-TUNNUS 2972244- 5

Varaa nyt

Yhteystiedot

Facebook