Kehoterapia WiRelax

WiRelax tarjoaa keho-ja tunnevyöhyketerapiaa kaiken ikäisille sekä klassista hierontaa Nurmijärvellä (Rajamäki).

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveyden edistäminen ja ylläpitäminen sekä ongelmien ennaltaehkäiseminen ovat lähellä sydäntäni.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin, yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Jokainen hoito räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa!

AJANKOHTAISTA

KESÄN AUKI OLOAJAT

Olen lomalla 15.7.-31.7.2022.

Muuten hoitola on avoinna normaalisti.

Kalenteri on ollut täynnä kiitettävästi kevään aikana, kiitos siitä teille ihanat asiakkaat! Muistathan, että akuutissa tilanteessa kannattaa aina kysyä aikoja myös soittamalla tai tekstaamalla
p.045- 203 8480.

MUUTOKSIA HINNASTOON

Tarvikehinnat ja kulut ikävästi nousevat kaikkialla, joten syksyllä 1.8.2022 on tulossa pieniä muutoksia hinnastoon ja sarjakortteihin. Tiedotan niistä tarkemmin, kun saan laskelmia valmiiksi.

Nautitaan kauniista kesästä, auringosta ja valosta!

Löydät WiRelaxin Facebookista ja Instasta nimellä Kehoterapia WiRelax. Ota seurantaan. Ajankohtaiset asiat ja peruutusajat ilmoittelen näillä kanavilla.

ROKOTUSASIAA

Mikäli olet juuri saanut rokotteen, (influenssa, korona), on hyvä pitää taukoa hieronnasta sekä vyöhyketerapiasta vähintään viikon verran.

KUINKA OTAN KORONAVIRUKSEN HUOMIOON TOIMINNASSANI?

Älä tule hoitoon kipeänä tai jos olet altistunut koronavirukselle. Ulkomaan matkan jälkeen toivon, että pidät kahden viikon tauon ennen hoitoon hakeutumista.

Äkillisessä sairastapauksessa ajan voit perua saman päivän aikana numerosta 045- 203 8480. Toivon, että ilmoitat sairastumisesta ajoissa, että voin tarjota aikaa jonossa oleville. Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan hinnaston mukainen hinta.

  • Rajamäen hoitohuoneella on käytössä HEPA – ja aktiivihiilisuodattimella varustettu ilmanpuhdistin.
  • Tilan kaikki kosketuspinnat, välineet ja hierontapöytä desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen.
  • Hoitojen välissä on pidempi tauko riittävän hygieniatason ja tuuletuksen varmistamiseksi.
  • Käsien pesu ja desinfiointi
  • Kasvomaskin käyttö tilanteen& tarpeen mukaan

Seuraan ja noudatan voimassa olevia THL:n ja Avin ohjeistuksia .

WiRelax Rajamäki

Toukolantie 19, 05200 Rajamäki

Rajamäen toimitila sijaitsee omakotitalon yhteydessä. Hoitotilaan on oma erillinen sisäänkäynti etupihan puolelta, ja parkkipaikka löytyy hoitohuoneen edestä. Hoitolaan on helppo tulla liikuntarajoitteisenakin, hoitola on katutasossa, eikä sisäänkäynnillä ole portaita tai muita esteitä.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, tilisiirto sekä uutuutena ePassin hyvinvointipassi(hieronta), sekä Smartumin hierontaetu.
Huomioithan, että Smartum ja ePassi käyvät vain hierontaan, eivät vyöhyketerapiaan.

Virve Närhi
Keho- ja tunnevyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja

Y-TUNNUS 2972244- 5

Varaa nyt

Yhteystiedot

Facebook